Artikelnr.: 151561721
De medaille Dalin is een hoogwaardige onderscheiding van ijzer met een gouden uitstraling, die kan worden gepersonaliseerd met een aanpasbare inleg en gravure. Hij heeft een diameter van 70 mm, weegt 91 g en kan worden gedragen met een 40 cm lang lint of koord.
3,06 € *
Verzending op 03.07.2024
Dalin - een medaille voor een speciale prijsuitreiking

Onze medaille Dalin overtuigt als onderscheidend hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies passend bij de passende gelegenheid. Laat de grote dag voor de kampioenen onvergetelijk worden en beleef momenten die emoties opleveren met onze medaille Dalin!

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig ijzer in goud heeft Dalin een unieke uitstraling die ambitie wekt en motiveert tot nieuwe records.

Het vasthouden van de medaille Dalin in de handen is een overweldigend gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoonweg pure vreugde geeft.

Met een gewicht van 91 g kan de medaille perfect om de hals gedragen worden. Dalin heeft een diameter van 70 mm.

Als eeuwig aandenken is de Dalin-medaille perfect voor uw eigen persoonlijke wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

De Dalin-medaille is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

In onze medailleconfigurator heeft u de mogelijkheid om de Dalin-medaille te personaliseren met een 40,0 cm lang lint of koord. Alle linten en koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester. Zo wordt Dalin een persoonlijk aandenken aan uw overwinning.

De Dalin-medaille heeft een Sportafbeelding van 50 mm. U kunt kiezen uit meer dan 450 standaardontwerpen in reliëf of uw Sportafbeelding personaliseren. De Sportafbeelding wordt gedrukt met behulp van het sublimatieproces. Dit maakt een fotorealistische afdruk in zeer hoge kwaliteit mogelijk, is milieuvriendelijk en is zeer robuust. U kunt ook de achterkant van de Dalin-medaille personaliseren. U kunt kiezen tussen een transparante medaillefolie met zwarte tekst of een hoogwaardige lasergravure. Let op: de medaillefolie is niet bevestigd.

Dankzij ons nauwgezet gecontroleerd productieproces en grondige kwaliteitscontroles is elke medaille een hoogwaardig en duurzaam product waarop elke winnaar ook jaren na de wedstrijd trots kan zijn - en dat bij elke gelegenheid een mooi figuur slaat.

U hebt precies de juiste medaille voor uw evenement nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Maak kennis met ons compleet assortiment voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de voor u juiste medaille - wij doen ons uiterste best!

Vraagt u zich nog steeds af of de Dalin-medaille de juiste is voor uw toernooi? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

151561721

EAN-Code

4054047073646

Embleemgrootte

50 mm

Sporten

Neutraal

Materiaal

Strijkijzer

Materiële sterkte

3 mm

Kleur

Gewicht

91 g

Diameter

70 mm

Individualisering type front

Embleem

Individualisering type achterzijde

Medaalfolie of Lasergravure

Type montage

Lint of Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm

Montage

gemonteerd of niet-gemonteerd
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

04.01.2024
Dennis S.  door Rabel
Tolle Qualität!